Topp 5: Autumn Must-Haves

Det må vel sies at høsten er her selv om gradestokken ikke er helt enig. Her er våre absolutte must-haves til høst garderoben:

1. Lettermania

En Letterman jakke er den perfekte jakken i ukene og månedene mellom denim og dun. Gode kvalitets vintage jakker er laget i tykk ull med skinn armer og varmer akkurat nok – akkurat nå.  Du finner flere fantastiske one-of-a-kind vintage Letterman jakker her.

letterman-jackets-vintage-trend

2. High Waisted Jeans

Skinny jeans er fortsatt hett i motebildet, men livet skal gjerne være litt høyere – akkurat som det var på 90-tallet. Vi elsker looken, og våre Lana High Waist Jeans  er akkurat passe trange og akkurat passe høye.

high-waisted-jeans

3. A Pop of Colour

En mørkere årstid behøver ikke bety mørkere farger. Vi elsker sorte antrekk med et hint av knallfarge, og en orange silke skjorte under lag på lag av sort er helt perfekt nå i høst.

colour-pop-trend

4. Cartoon Tees

Disney print er fortsatt hett og en skinn jakke er alt du trenger for å gjøre trenden mer høst-vennlig. Vi har et stort utvalg vintage Disney tees her.

cartoon-disney-trend

5. Ring Overload

Pile ’em high! Ringer på alle fingre, og gjerne flere ringer på hver finger – akkurat sånn det skal være.  Vi har et stort utvalg statemen og stacking ringer her.

ring-jewelry-bling-trend

www.otfm.no

Reklamer